Fraude Onderzoeker

Helaas wordt er binnen de zorgverzekeringswereld veel gefraudeerd. Denk hierbij aan vervalste nota’s van zowel zorgverleners als verzekerden of fraude met Persoonsgebonden Budgetten (PGB’s). Jaarlijks gaan er tientallen miljoenen euro’s verloren aan fraude. Als Fraude Onderzoeker bij DSW ben jij degene die dit onrecht gaat aanvechten.


Wat ga je doen?

Er komt veel kijken bij een fraude onderzoek van DSW. Zowel van binnen als buiten de organisatie ontvangen we signalen van mogelijke fraude. Het is aan jou om dit signaal verder te onderzoeken. Je start met het verzamelen van belangrijke informatie, je analyseert dit en formuleert de juiste onderzoeksvragen. Hierbij haal je input op van verschillende afdelingen waar je nauw mee samenwerkt. Tijdens het onderzoek komt het met regelmaat voor dat je verdachte partijen moet confronteren met de bevindingen uit jouw onderzoek. Het is hierbij belangrijk dat je stevig in je schoenen staat en dat je je mondeling en schriftelijk goed kunt uitdrukken. Ook kan het zijn dat je te maken krijgt met juridische procedures die je samen met onze juristen en advocaten voorbereidt.

Vanwege jouw inspanningen kun je een waardevolle bijdrage leveren aan de doelstellingen van DSW zodat geld dat bedoeld is voor de zorg op de juiste plekken terechtkomt.

Onze afdeling
Als Fraude Onderzoeker werk je in een team van acht specialisten. Je werkt nauw samen binnen je team en met andere afdelingen binnen DSW zoals de afdelingen Zorgcontractering, Declaraties, Materiële controle, Juridische Zaken en onze Data-analisten.

DSW Zorgverzekeraar

700 medewerkers

Schiedam

Bekijk bedrijf
Solliciteren
Delen via

Interesses

Compliance en regelgeving

Criminologie

Gezondheidszorg

Rechten/juridisch algemeen

Meer

Talenten

Focus op details

Inlevingsvermogen

Kwaliteitsgerichtheid

Meer


Wat verwachten wij van jou


Wat bieden wij jou

Sollicitatieprocedure
De procedure bestaat uit een assessment en meerdere gesprekken.

Disclaimer

Wij vinden het belangrijk om de selectieprocedure zo goed en zorgvuldig mogelijk te kunnen uitvoeren. Het screenen van openbare social media pagina's zoals Linkedin of Instagram behoort hierbij tot de mogelijkheden. Mocht deze screening vragen oproepen, dan zal dit tijdens een eventueel selectiegesprek bespreekbaar worden gemaakt.


Bedrijfsprofiel

DSW Zorgverzekeraar is een zorgverzekeraar met landelijk ruim 700.000 verzekerden. Bij DSW vinden we dat iedereen recht heeft op een gemakkelijk toegankelijke en betaalbare zorg van hoge kwaliteit. Zorg verzekeren is meer dan premie innen en nota’s uitbetalen. Daarom zijn wij nauw bij de zorg betrokken, hebben we een uitstekende relatie met onze klanten én zorgverleners en participeren we in veel zorginhoudelijke projecten. Veel van de systemen die ons helpen bij de serviceverlening aan onze verzekerden, bouwen wij zelf. Voorbeelden hiervan zijn onze websites (dsw.nl, mijn.dsw.nl) en apps die we continu testen op gebruiksvriendelijkheid. Ook meer op de achtergrond werken we hard aan nieuwe en huidige systemen om te zorgen voor een snelle en correcte dienstverlening.

Werken bij DSW betekent onderdeel zijn van een innovatieve, klantvriendelijke en platte organisatie. Er heerst een no-nonsense cultuur. Samen maken we het verschil! Alles wordt in het werk gesteld om onze klanten goede service te verlenen.

DSW is groot genoeg om echt onderscheidend te kunnen zijn. DSW kenmerkt zich als een familiebedrijf en is klein genoeg om de flexibiliteit en snelheid niet te verliezen, maar is ook groot genoeg om grote dingen te kunnen aanpakken.

Management Traineeship voor uniek leiderschap

Diemen

Bekijk vacature

Stagiair farmakunde of WO/HBO rechten

Den Haag/ hybride

Bekijk vacature

Finance Intern

Warmond

Bekijk vacature

(Junior) Project Controller

Vlaardingen

Bekijk vacature

Traineeship Vermogen

Randstad

Bekijk vacature