(Junior) Project Controller

Als (Junior) Project Controller bij Royal Houdijk in Vlaardingen draag jij met jouw financiële expertise bij aan een goed verloop van onze internationale projecten. Ben jij op zoek naar een baan waarin je veel schakelt met collega's, overzicht bewaart en waarin ruimte is voor jouw inbreng op gebied van procesverbetering? Dan is deze functie in het financiële hart van onze organisatie mogelijk iets voor jou!


Dit ga je doen

In deze nieuwe rol als (Junior) Project Controller ben jij de schakel tussen de afdelingen Finance en Projectmanagement. Je ondersteunt de Projectmanagers met het verstrekken van financiële informatie en haalt benodigde informatie op voor een kloppend overzicht. Met jaarlijks tientallen verschillende internationale projecten, heb je een dynamische functie met veel betrokkenheid. Met jouw helicopterview stel jij gemakkelijk de juiste prioriteiten en zie jij jouw brede takenpakket als een leuke uitdaging!

Samengevat is dit wat je gaat doen:

 

Solliciteren
Delen via

Interesses

Control and Operations

Cost Control

Economisch

Financieel

Machinebouw

Project Control

Reporting

Technisch

Meer

Talenten

Besluitvaardigheid

Focus op details

Klantgerichtheid

Meer


Dit neem jij mee

Met jouw sterke analytische vermogen en organisatorische vaardigheden houd jij gemakkelijk het overzicht over de verschillende projecten. Je staat stevig in je schoenen, hebt een proactieve houding en vindt het leuk om te schakelen met collega's van andere afdelingen. 

Daarnaast heb je:


Wat bieden wij jou

Op tijd de juiste financiële projectinformatie voor al onze projecten; dat is waar jij als (Junior) Project Controller voor zorgt! Om dit te bereiken zorgen wij voor een stimulerende werkomgeving waar je ruimte krijgt voor persoonlijke en vakinhoudelijk groei.

Daarnaast biedt Royal Houdijk aantrekkelijke andere voorwaarden zoals;


Over Royal Houdijk

Royal Houdijk is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en produceren van machines voor het transporteren, inspecteren en beladen van allerlei soorten biscuits en crackers. Met meer dan honderd jaar ervaring staat Royal Houdijk bekend om haar innovatieve oplossingen en hoogwaardige producten. Als Project Controller kom je te werken binnen een dynamische organisatie die voortdurend streeft naar verbetering en groei.

Financieel Analist

Den Haag

Bekijk vacature

Innovatiemanager Vastgoed

Hillegom

Bekijk vacature

Beleidsmedewerker Farmacie & Markt

Den Haag/hybride

Bekijk vacature

Management Traineeship voor uniek leiderschap

Diemen

Bekijk vacature

Finance Intern

Warmond

Bekijk vacature