Stagiair farmakunde of WO/HBO rechten

Je gaat de criteria voor opleidingsapotheken definiëren en zo helpen waarborgen dat deze apotheken een optimale leeromgeving bieden. Dit doe je hybride vanuit je studentenkamer/huis en ons mooie kantoor in Den Haag, goed bereikbaar met het OV. Met leuke collega's, die je graag begeleiden en regelmatig activiteiten organiseren!


Wat ga jij doen

De opdracht omvat het in kaart brengen van de huidige vereisten en het bijdragen aan de ontwikkeling van een nieuw eenduidig toetsingskader voor apotheken die opleidingsapotheken willen worden. Je zal samenwerken met de SRC-OF en de visitatiecommissie om de noodzakelijke criteria en processen te identificeren en te documenteren.

Doelstellingen:

KNMP | Apothekersorganisatie

190 medewerkers

Den Haag

Bekijk bedrijf
Solliciteren
Delen via

Interesses

Apotheker

Farmaceutica

Gezondheidszorg

Rechten/juridisch algemeen

Meer

Talenten

-


Wie zoeken wij

Een gedreven student 


Wat bieden wij


Wie zijn wij

Apothekers en apotheken: daarvoor staat de Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Pharmacie (KNMP) al sinds 1842. Wij behartigen de belangen van onze meer dan 5.000 leden, zetten ons in voor de apotheken waarin zij werken, en stimuleren uitmuntende farmaceutische patiëntenzorg.

De afdeling Bestuurszaken

De afdeling Bestuurszaken (BZ) heeft een centrale rol binnen het KNMP-bureau en faciliteert het KNMP-bestuur, het Management Team van het bureau, het Centraal College specialismen farmacie, de Specialisten Registratie Commissie, en Commissie van Deskundigen.

Corporate Recruiter

Utrecht

Bekijk vacature

Een student farmakunde of WO/HBO rechten

Den Haag/ hybride

Bekijk vacature

Chemisch farmaceutisch analist met ook administratieve taken

Den Haag/ hybride

Bekijk vacature

Informatiemanager

Den Haag/ hybride

Bekijk vacature

Beleidsmedewerker toezicht specialistenopleidingen farmacie

Den Haag/ hybride

Bekijk vacature