Traineeship Vermogen

Waarom kiezen voor ons traineeship?


Wat ga jij doen

Over dit traineeship
Als deelnemer aan ons Traineeship Vermogen ga je een spannende tijd tegemoet waarin je jezelf zult ontwikkelen tot een professional in de wereld van vermogensbeheer. Je krijgt de kans om bij gerenommeerde financiële instellingen zoals Rabobank, ABN AMRO en Nationale Nederlanden te werken aan belangrijke projecten en opdrachten. Je zult je niet alleen richten op het opdoen van praktijkervaring, maar ook op het volgen van relevante trainingen en workshops die jouw kennis en vaardigheden verder zullen aanscherpen.

Klaarstomen voor Vermogensbeheer
Tijdens het traineeship werk je op uitdagende opdrachten om de financiële dienstverlening te leren kennen. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse trainingen en workshops.

Sommige van deze trainingen zijn algemeen en gelden voor alle trainees, terwijl andere specifiek zijn afgestemd op jouw behoeften en interesses. Denk aan cursussen die je vertrouwd maken met relevante systemen of inhoudelijke trainingen die zich richten op de kern van vermogensbeheer.

Een kort overzicht van het traineeship:

Welten

750 à 1.000 medewerkers

Hoofdkantoor Den Bosch en Utrecht, opdrachtgevers landelijk met een focus op Randstad

Bekijk bedrijf
Solliciteren
Delen via

Interesses

Bedrijfsadvies

Corporate banking

Corporate Finance

Financiele Dienstverlening

FinTech

Investment Analyse

Investment Banking

Trade Finance

Trading digital & financial assets

Vastgoedfinanciering

Meer

Talenten

Ambitie

Energie

Klantgerichtheid

Meer


Wie zoeken wij


Wat bieden wij


Wie zijn wij

Welkom bij Welten, waar je toekomst in vermogensbeheer vorm krijgt. Dit is je kans om bij gerenommeerde financiële instellingen zoals Rabobank en ABN AMRO je carrière te lanceren. Ons traineeship staat garant voor een solide basis met uitdagende opdrachten en relevante Wft-diploma's.

Onze cultuur is gericht op persoonlijke groei, met toegang tot uitgebreide opleidingen en een netwerk van gepassioneerde professionals. Ontdek een werkomgeving waar coaching, flexibiliteit en continue ontwikkeling centraal staan. Laat deze kans niet liggen en groei met ons mee!

Financieel Analist

Den Haag

Bekijk vacature

Innovatiemanager Vastgoed

Hillegom

Bekijk vacature

Beleidsmedewerker Farmacie & Markt

Den Haag/hybride

Bekijk vacature

Management Traineeship voor uniek leiderschap

Diemen

Bekijk vacature

Finance Intern

Warmond

Bekijk vacature