Jr. Stedenbouwkudige

Sta jij te popelen om jouw stedenbouwkundige kennis in te zetten en bij te dragen aan de ontwikkeling van onze gemeenten? Wij hebben een uitdagende rol voor jou als Junior Stedenbouwkundige, waarin je een cruciale rol speelt bij de beoordeling van plannen en vergunningen. 


Wat ga jij doen

Als Junior Stedenbouwkundige draag jij bij aan het waarborgen van de ruimtelijke kwaliteit van onze gemeenten. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het toetsen van stedenbouwkundige plannen en het adviseren van verschillende stakeholders zoals projectontwikkelaars, architecten en gemeenten. Je zorgt ervoor dat ontwerpen passen binnen de gestelde ruimtelijke randvoorwaarden en het straatbeeld versterken. Ook geef je advies over principeverzoeken en verleen je advies op vergunningaanvragen die te maken hebben met stedenbouwkundige aspecten. 

Daarnaast werk je nauw samen met collega-specialisten om te zorgen dat stedenbouwkundige plannen bijdragen aan een goed ingerichte en aantrekkelijke leefomgeving. Je speelt een belangrijke rol in het beoordelen van schetsplannen, het opstellen van ruimtelijke randvoorwaarden, en het ondersteunen van projectontwikkelaars bij het navigeren door het vergunningenproces. 

 

Verantwoordelijkheden: 

Uiteraard doe je het niet alleen, maar krijg je via TalentLab alle hulp die je nodig hebt! 

Senze

60 medewerkers

Den Haag

Bekijk bedrijf
Solliciteren
Delen via

Interesses

Beleid

Consultancy

Duurzaamheid

Gebiedsontwikkeling

Mobiliteit

Multimedia Design

Overheid algemeen

Planologie

Ruimtelijk Ordening & Milieu

Sociale geografie

Meer

Talenten

Aanpassingsvermogen (Emotioneel)

Leervermogen (Ontwikkeling)

Mondelinge vaardigheid (Communicatie)

Meer


Wie zoeken wij


Wat bieden wij


Wie zijn wij

Als TalentLab-trainee start je direct bij een gemeente, waar je maandelijks vakinhoudelijke trainingen en persoonlijke coaching krijgt van ervaren adviseurs. Het mooie van TalentLab is dat we jou 100% baangarantie bieden! Na afloop van het begeleidingstraject van ongeveer één jaar, treed je bij goed functioneren in dienst bij de gemeente. 

Meer weten over TalentLab? Check dan snel dit filmpje: Senze TalentLab

Interesse? 

Hi, ik ben Amalia! Lijkt dit jou een mooie stap in je carrière? Solliciteer dan snel en word onderdeel van ons enthousiaste team! Wil je meer weten over de functie of ben je benieuwd naar andere vacatures die we open hebben staan? Bel of stuur me een appje op 06 29 49 11 36. Mailen mag ook naar amelcherts@senze.nl

Stage Onderzoek Woonwensen Doelgroepen (afstudeeropdracht/stage)

Hillegom

Bekijk vacature

Jr. Stedenbouwkudige

Leiden

Bekijk vacature

Stage bedrijfskunde

Ridderkerk

Bekijk vacature

Stagiair Public Affairs / Public Relations

Utrecht

Bekijk vacature

Stagiair Marketing & Communicatie

Utrecht

Bekijk vacature