Stage Onderzoek Woonwensen Doelgroepen (afstudeeropdracht/stage)

Ben jij een student Bestuurskunde of Sociale Geografie en op zoek naar een stage of afstudeeropdracht met focus op woonwensen en doelgroepen? Wil jij praktijkervaring opdoen binnen een maatschappelijke organisatie, terwijl je waardevol onderzoek verricht naar woonbeleid? Dan is deze stage de perfecte kans voor jou!


Wat ga jij doen?

Als stagiair(e) op de afdeling Strategie & Beleid, werk je nauw samen met het team Wonen om onderzoek te doen naar de woonwensen van verschillende doelgroepen in ons werkgebied. Denk hierbij aan doelgroepen zoals gezinnen, senioren, jongeren, statushouders, en spoedzoekers. Jouw onderzoek zal bijdragen aan het verbeteren van ons woningaanbod en woonbeleid.

Jouw werkzaamheden:

Waarom deze stage interessant is voor jou

Woonstichting Stek

132 medewerkers

Hillegom

Bekijk bedrijf
Solliciteren
Delen via

Interesses

Beleid

Bouwkunde

Consultancy

Data Analyse

Gebiedsontwikkeling

Management

Projectmanagement

Projectontwikkeling

Real Estate Finance

Vastgoed

Vastgoedfinanciering

Veiligheid

Meer

Talenten

Initiatief (Motivatie)

Klantgerichtheid (Ondernemen)

Kwaliteitsgerichtheid (Motivatie)

Meer


Wie zoeken wij?

We zijn op zoek naar een proactieve en gedreven student met een interesse in wonen, stedelijke ontwikkeling en maatschappelijke vraagstukken. Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken en je hebt een talent voor onderzoek en analyse.

Jouw profiel:

 


Wat bieden wij jou?

Stageperiode

De stage of afstudeeropdracht duurt ongeveer 6 maanden (semester). De exacte startdatum is in overleg en kan flexibel worden afgestemd op jouw studieplanning.

Hoe kun je solliciteren?

Ben jij enthousiast geworden over deze stage of afstudeeropdracht waarin je jouw expertise in Bestuurskunde of Sociale Geografie inzet om onderzoek te doen naar de woonwensen van diverse doelgroepen? Solliciteer nu via de sollicitatiebutton en voeg jouw  cv en motivatie toe.

 


Kies jij voor Stek?

Woonstichting Stek is van wonen in de Bollenstreek. Stek beheert ongeveer 11.500 woningen. We zijn er voor mensen die op zoek zijn naar een huis datbij hen past. En dat ze kunnen betalen. Een huis waarvan zij een thuis maken, een ankerplaats in hun leven.

Spreekt de functie jou aan en ben je nieuwsgierig? Dan komen we graag met jou in contact. En dat is niet alles…..
Naast werkplezier krijg je bij een woningcorporatie echt de kans je te ontwikkelen, of dit nu binnen of buiten je vakgebied is.

Waarden en ambities
Open en dichtbij, dat is hoe we bij Stek te werk gaan. Wij voelen onsverantwoordelijk voor een gezonde, veilige en prettige werkomgeving.

Stage Onderzoek Woonwensen Doelgroepen (afstudeeropdracht/stage)

Hillegom

Bekijk vacature

Recruiter

Den Haag

Bekijk vacature

Jr. Stedenbouwkudige

Leiden

Bekijk vacature

Stage bedrijfskunde

Ridderkerk

Bekijk vacature

HR stagiair

Nieuwegein

Bekijk vacature