Trainee Recruitment

Krijg jij energie van het in contact zijn met verschillende mensen? Ben je van nature nieuwsgierig, creatief aangelegd en kun je goed schakelen tussen verschillende werkzaamheden, ook onder druk? Werk je graag voor een gezellig, persoonlijk bedrijf waar plezier de basis vormt voor succes? Maak je van elk gesprek wat je voert een feestje en maak je van praten graag je werk? Dan is PMT op zoek naar jou voor ons Traineeship Recruitment!


Wat ga jij doen

Wat doe je dan als Career Consultant? Veel! We kunnen niet alles noemen, maar hier volgt een kleine impressie:

Samenwerken is de basis voor succes Je zorgt samen met je team dat de lopende opdrachten en prioriteiten inzichtelijk zijn. Om zo samen te bepalen wat voor kandidaten je nodig hebt en waar de nadruk op ligt. Je zorgt dat de vacatures op alle recruitmentkanalen actueel zijn en gebruikt verschillende kanalen om de juiste kandidaten te vinden en ze vervolgens te benaderen. De manier hoe jij in contact komt met de kandidaten is heel bepalend voor het resultaat. Je ontwikkelt je eigen stijl, volgt opleidingen en gaat op je gevoel af. Kenmerkend voor ons team, een persoonlijke en enthousiaste benadering in de kennismakingsgesprekken met potentiële nieuwe PMT’ers.

Perfecte kandidaat gevonden! En dan?

PMT Groep

Groeiende organisatie met op dit moment +/- 100 collega’s 

Randstad

Bekijk bedrijf
Solliciteren
Delen via

Interesses

Career Management

Consultancy

Recruitment

Talent Management

Meer

Talenten

Flexibiliteit

Inlevingsvermogen

Luisteren

Meer


Wie zoeken wij

Wanneer zijn we een match?


Wat bieden wij

Wat kun je verwachten van ons?

We leggen de lat hoog – Spring jij er samen met ons overheen? Zin om jouw talenten bij PMT verder te ontwikkelen en talenten voor PMT te werven? Plan een kennismaking in door te solliciteren of bel of stuur een appje/mailtje om eerst vrijblijvend bij te praten. Onze Career Consultants staan voor je klaar!


Wie zijn wij

Ken je PMT nog niet? Al meer dan 24 jaar gaat PMT geen uitdaging uit de weg. We helpen onze opdrachtgevers in de Pensioenbranche, de Publieke sector en in IT met energie, leren elke dag en werken met plezier samen. Op een persoonlijke en betrokken wijze helpen we opdrachtgevers om grip te houden op deze toenemende complexiteit en tillen we met energie de uitvoering naar een hoger niveau en brengen we teams mensgericht in beweging! Bij PMT houden we ervan om zaken net iets anders te doen als anders. Zo hebben wij geen traditionele Recruiters of Sourcers die alles op alles zetten om iemand te recruiten. In plaats daarvan gebruiken onze Career Consultants (onze titel voor Recruiter) hun nieuwsgierigheid en oprechte interesse om achter het verhaal van kandidaten te komen en tot een passende match te komen. En heb je bij ons geen werkervaring nodig! Wij leiden je op tot Career Consultant en begeleiden je zodat jij het meeste uit je talent kunt halen

Corporate Recruiter

Utrecht

Bekijk vacature

Management Traineeship voor uniek leiderschap

Diemen

Bekijk vacature

Consultant Installatietechniek

Utrecht / Capelle a/d IJssel

Bekijk vacature

Werkstudent Corporate Recruitment

VOORBURG

Bekijk vacature

Trainee Recruitment

Gouda/Thuis

Bekijk vacature