Consultant Installatietechniek

Aan de slag bij een commerciële organisatie waar persoonlijke ontwikkeling en groei hoog in het vaandel staat? Dat kan bij Voort! Wij zoeken per direct iemand die ons nieuw te openen kantoor in regio Capelle a/d IJssel komt versterken! 


Wat ga jij doen

Jij brengt technische professionals en vooraanstaande opdrachtgevers samen. Hoe? Door constant goede gesprekken te voeren. Met klanten en professionals. Jij wil jouw klanten en professionals écht leren kennen. Op deze manier weet jij zowel nieuwe, als bestaande klanten aan je te binden en vacatures binnen te halen. Je praat met professionals waarbij je tot het uiterste gaat om echt te snappen wat hen drijft. Om hen als persoon te leren kennen. Waar worden ze enthousiast van? In wat voor omgeving komen ze het beste tot hun recht? En dat wordt gewaardeerd. Want op deze manier weet jij steeds weer de juiste match tussen professional en opdrachtgever te maken.

Het vakgebied Installatietechniek omvat de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties binnen de industrie, woning- en utiliteitsbouw. Onze opdrachtgevers in de Installatietechniek zijn ingenieursbureaus, installateurs en overheidsinstellingen o.a. gemeenten, ziekenhuizen, scholen en andere instellingen. De vraag vanuit onze opdrachtgevers betreft zowel functies voor de duur van een project als voor een vast dienstverband.

Zo ziet jouw werkdag als consultant bij Voort eruit:
Begin van een nieuwe week. Je bekijkt jouw afspraken voor de dag en maakt een lijst van prioriteiten. Je belt jouw belangrijkste klanten en haalt eventuele nieuwe vacatures op. Vervolgens neem je met jouw collega recruiter de cv’s door van de professionals zij heeft gesproken. Een paar van deze cv's springen eruit, dus plan je intakegesprekken met hen in voor later in de week. 

Om 11.00 uur vertrek je naar een afspraak bij een opdrachtgever, waar je bespreekt hoe we de samenwerking verder kunnen verbeteren. Je praat over de huidige vacatures, de professionals die in procedure zijn en mogelijke nieuwe projecten waar we aan mee kunnen werken. 

Terug op kantoor begin je met het benaderen van potentiële nieuwe klanten. Je maakt contractvoorstellen voor nieuwe opdrachten en onderhandelt over tarieven en voorwaarden. Je belt een aantal professionals om hen te enthousiasmeren over de nieuwe vacatures die je hebt binnen gehaald. Je stelt nieuwe professionals voor aan de opdrachtgever en plant gesprekken bij hen in. 

Voordat je jouw dag afsluit, komt er nog een telefoontje binnen. Eén van jouw professionals is aangenomen voor de opdracht! Je brengt hem met het goede nieuws en regelt alles voor de start. Met een voldaan gevoel sluit je de dag af.

Voort

118 medewerkers

hoofdkantoor Utrecht, Apeldoorn, Breda, Heerenveen, Hengelo, Nijmegen, Weert, Capelle aan den IJssel 

Bekijk bedrijf
Solliciteren
Delen via

Interesses

Accountmanagement

Career Management

Recruitment

Sales

Sales funnel

Talent Management

Meer

Talenten

Commercialiteit

Energie

Initiatief

Meer


Wie zoeken wij

Werk je bij Voort, dan heb je van nature een oprechte belangstelling in anderen. Ben je enthousiast. Werk je gefocust en creëer jij je eigen kansen, die je zelf met beide handen vastpakt. Je herkent je dus ook in onze kernwaarden: Verbindend, bevlogen, doelgericht en eigenaarschap. Daarnaast ben je: 

Herken jij jezelf hierin? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren! Twijfel je? Bel ons gewoon even op, we denken graag met je mee!


Wat bieden wij

Je komt terecht in een team met talentvolle, gedreven en ambitieuze collega’s. We moedigen elkaar aan. Houden de energie erin. En zijn niet vies van een geintje tussendoor. Of een potje tafelvoetbal. 

Bij Voort is verder iedereen gedreven. De lijnen zijn kort en iedereen is toegankelijk, van directie tot administratie. Samen werk je aan groei! 

En verder krijg je:


Wie zijn wij

Wij zijn Voort. Dé marktleider in detachering van technische professionals. Ieder jaar brengen wij honderden technische specialisten en opdrachtgevers bij elkaar. Wij bemiddelen mensen en organisaties die verder willen komen. Niet omdat we denken dat ze bij elkaar passen. We weten het. We zijn jong en avontuurlijk. We hebben korte lijntjes. Vrijheid en verantwoordelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Bij Voort bepaal je je eigen succes. Zo blink je uit in waar je goed in bent én wat je leuk vindt.

In totaal hebben wij (momenteel) zeven kantoren verdeeld over het land, maar daar komt verandering in. Want wij gaan (weer) openen in de regio Rotterdam. Bijvoorbeeld Capelle aan den IJssel, maar de exacte locatie is nog nader te bepalen. Wij zoeken dus echt een pionier die het landelijke succes van Voort verder gaat uitbouwen in de regio Zuid-West Nederland.

Bij Voort maken we elkaar elke dag weer een beetje beter. Door veel tijd en energie in elkaar te stoppen in de vorm van trainingen, coaching on the job en het delen van casussen, vragen en successen met elkaar. Wij werken met individuele doelstellingen, maar je hebt elkaar als team daarin keihard nodig. Samen ben je succesvol! En die successen mogen ook gevierd worden. Met jouw eigen team, maar ook tijdens de landelijke Voort zomer- en kerstfeesten. 

Corporate Recruiter

Utrecht

Bekijk vacature

Management Traineeship voor uniek leiderschap

Diemen

Bekijk vacature

Consultant Installatietechniek

Utrecht / Capelle a/d IJssel

Bekijk vacature

Werkstudent Corporate Recruitment

VOORBURG

Bekijk vacature

Traineeship

Ridderkerk

Bekijk vacature