Assistant Controller

Wil jij ontdekken waar je talenten liggen en waar jij de meeste energie van krijgt? Binnen HSO krijg jij de mogelijkheid om je breed te ontwikkelen!


Wat ga jij doen

Jij bent degene die de zorg en verantwoordelijkheid draagt voor het financiële aspect van al onze projecten. Hiervoor werk je samen met collega’s van verschillende afdelingen en stem je af met onze projectmanagers. Je bent op de hoogte van de lopende zaken omtrent projecten en budgetten en je gaat nauwkeurig te werk. In het dagelijks werk ben je druk bezig met het opstellen van rapporten en analyseren van de cijfers. Multitasking is voor jou dus geen enkel probleem. Met jouw kennis en kunde ben je in staat om financiële informatie beschikbaar te stellen, zodat alle betrokken partijen tijdig, volledig en juist geïnformeerd worden. 

Jouw werkzaamheden:

HSO

2500 medewerkers

Amsterdam, Rotterdam en Veenendaal

Bekijk bedrijf
Solliciteren
Delen via

Interesses

Bedrijfskundig

Financial Control

Talenten

Discipline

Flexibiliteit

Focus op details

Meer


Wie zoeken wij


Wat bieden wij


Wie zijn wij

HSO is de eerste full-service Microsoft Partner in Nederland. Samen met ruim 2500 getalenteerde medewerkers in Europa, Azië en Noord-Amerika verlenen we ondersteuning op lokaal en internationaal niveau aan industriële bedrijven, retailers, financiële en zakelijke dienstverleners en overheidsinstellingen. HSO is voortdurend op zoek naar nieuw talent. We blijven onze wereldwijde community uitbreiden en scheppen er plezier in om samen te werken met prestatiegerichte mensen met een ondernemersgeest. Professionals die voortdurend willen leren en innoveren. 

Management Traineeship voor uniek leiderschap

Diemen

Bekijk vacature

Finance Intern

Warmond

Bekijk vacature

(Junior) Project Controller

Vlaardingen

Bekijk vacature

Traineeship Vermogen

Randstad

Bekijk vacature

Traineeship SAP Consultancy

Landelijk

Bekijk vacature