Assistant Controller

Voor onze Kubota vestiging in Alblasserdam zijn wij op zoek naar een gedreven en nauwkeurige Assistent Controller. Je werkt ten minste 1 dag in de week op onze vestiging in Alblasserdam, de rest van de dagen kun je eventueel op ons hoofdkantoor in Nieuw-Vennep werken.


Wat ga jij doen

Als Assistent Controller coördineer je de financiële administratie. Je houdt je bezig met het verwerken van financiële documenten en de analyse en verwerking ervan. Dit doe je volgens richtlijnen en procedures zodat een betrouwbare verslaglegging kan worden gerealiseerd.

De focus ligt op het beheren van een belangrijk deel van de administratie. In het team werk je nauw samen met een collega van de crediteurenadministratie en neem je taken uit handen van de financial controller zoals het ondersteunen in analyse van omzet en marge en diverse rapportages.

Verdere taken en verantwoordelijkheden zijn onder andere:

Kverneland Group

350 – 400 medewerkers

Nieuw-Vennep

Bekijk bedrijf
Solliciteren
Delen via

Interesses

(statutaire of tax) Compliance

Accountancy

Accounting

Business Control

Corporate Finance

Corporate tax governance

Cost Control

Financial Audit

Financial Control

Meer

Talenten

Kwaliteitsgerichtheid

Prestatiemotivatie

Resultaatgerichtheid

Meer


Wie zoeken wij


Wat bieden wij


Wie zijn wij

Kubota is in Nederland bekend van de Graafmachines. Kubota maakt oplossingen op het gebied van Milieu, Water en voedsel. Kubota had al tractoren maar wilde graag meer voor de landbouw betekenen en heeft daarom in 2012 Kverneland Group gekocht, zodat Kubota ook Landbouwmachines aan haar portfolio kon toevoegen. 

In Alblasserdam hebben wij een vestiging van Kubota waar tractoren in elkaar worden geassembleerd. Voor deze vestiging zijn wij op zoek naar een assistent controller. Maar je zult ook werken op onze locatie in Nieuw-Vennep. 

 

Management Traineeship voor uniek leiderschap

Diemen

Bekijk vacature

Finance Intern

Warmond

Bekijk vacature

(Junior) Project Controller

Vlaardingen

Bekijk vacature

Traineeship Vermogen

Randstad

Bekijk vacature

Traineeship Overheidsfinanciën

Rotterdam, Randstad

Bekijk vacature