ANIOS / arts-assistent SEH

Heb je affiniteit met spoedeisende geneeskunde? Schakel je met gemak door naar de zesde versnelling als de situatie daarom vraagt? En wil je veel leren op onze topklinische SEH? Dan is de vacature ANIOS/ arts-assistent SEH vast iets voor jou.


Wat ga jij doen

Voor onze beide ziekenhuislocaties zoeken wij binnen de afdeling Spoed Eisende Hulp (SEH) met regelmaat ANIOS/ arts-assistent SEH voor 32 - 36 uur per week. Deze vacature staat dan ook doorlopend open. Gedurende het jaar hebben we tussen de 10 en 15 plekken beschikbaar voor ANIOS SEH.

Drukste SEH van de regio
50.000 patiënten op jaarbasis, met allemaal verschillende zorgzwaarte, specialismen en complexiteit. De SEH op onze beide ziekenhuislocaties is daarmee niet alleen de drukste in de regio, maar misschien ook wel de meest uitdagende! Onze Rotterdamse SEH heeft 17 behandelplaatsen, waarvan 3 acute behandelkamers, een observatorium en een low care. Onze Schiedamse SEH heeft 14 behandelplaatsen, waarvan 2 acute behandelkamers. Echografie is mogelijk bij ons op de SEH én wij hebben een acute kinderbehandelkamer. Bij binnenkomst wordt elke zorgvrager met behulp van het Manchester Triage Systeem op urgentie beoordeeld. Op onze SEH werken we met gespecialiseerde SEH-artsen.

In de functie van arts-assistent zorg je voor de eerste opvang, stabilisatie, diagnostiek en (acute) behandeling van alle patiënten op de SEH. Dit gebeurt onder supervisie van de SEH-arts en/of dienstdoende specialist. Buiten kantoortijden kunnen specialisten een beroep doen op de arts van de SEH voor de beoordeling c.q. behandeling van acute patiënten op de afdeling. Daarnaast vervul je enkele diensten op de Eerste Harthulp, onder supervisie van de cardioloog. De functie van ANIOS/ art-assistent SEH wordt gezien als een goede voorbereiding op een verdere specialisatie.

Binnen Franciscus…
…staat jouw werkplezier en mentale gezondheid heel hoog op de agenda. Wij vinden het belangrijk dat er over deze onderwerpen een open dialoog is. Zowel medisch specialisten, de Raad van Bestuur en collega arts-assistenten houden zich hier dan ook dagelijks mee bezig. Maar er is nog meer! Want wist je dat:

Franciscus Gasthuis & Vlietland

4700 medewerkers

Rotterdam & Schiedam

Bekijk bedrijf
Solliciteren
Delen via

Interesses

(basis)arts

ANIOS

Talenten

Ambitie

Assertiviteit

Flexibiliteit

Meer


Wie zoeken wij


Wat bieden wij

Zet de stap naar Franciscus
Heb je nog vragen over deze vacature voor ANIOS SEH? Trek de stoute klompen aan en neem contact op met Saskia Bontemps of Eefje Verschuuren, SEH-arts, via telefoonnummer 010-4617077

Let op: dit is een doorlopende vacature. Wanneer wij mogelijkheden zien op basis van cv en motivatie, bewaren wij jouw gegevens in portefeuille en nemen wij contact op wanneer er een plek vrij komt.


Wie zijn wij

Franciscus Gasthuis & Vlietland is een krachtige ziekenhuisorganisatie met 2 ziekenhuislocaties, 3 poliklinieklocaties en een polikliniek in het Oogziekenhuis. Wij staan klaar voor patiënten en families met ruim 4.700 medewerkers, ruim 300 artsen en 300 vrijwilligers.

Stagiair farmakunde of WO/HBO rechten

Den Haag/ hybride

Bekijk vacature

Psycholoog / Orthopedagoog

Papendrecht

Bekijk vacature

Oudste en keuze coassistent

Rotterdam en Schiedam

Bekijk vacature

Orthopedagoog / Psycholoog

Geertruidenberg

Bekijk vacature

Orthopedagoog / Psycholoog

Eindhoven en Helmond

Bekijk vacature