ANIOS / arts-assistent Neurologie

Wil je een mooie basis leggen voor een specialisatie in de toekomst? Heb je affiniteit met neurologie? En wil je leren van de beste neurologen van ons topklinische ziekenhuis? Dan is de vacature ANIOS / arts-assistent Neurologie vást iets voor jou!


Wat ga jij doen

Als ANIOS / arts-assistent op onze afdeling Neurologie doe je niet alleen consulten in de kliniek en de polikliniek, maar je staat ook op de SEH om patiënten op te vangen met acute pijn. Veel afwisseling dus! Niet voor niets dat deze functie bij Franciscus wordt gezien als een uitstekende voorbereiding op jouw specialisatie.

Je krijgt van ons veel verantwoordelijkheid als ANIOS: je vangt patiënten zelfstandig op en probeert zelf te onderzoeken wat er aan de hand is en wat de patiënt nodig heeft. Natuurlijk kun je altijd bij collega-ANIOS'en terecht om de casussen te overleggen. Jouw bevindingen bespreek je met de neuroloog en je doet een voorstel voor een (behandel)plan. De neuroloog is er om jou daarin te ondersteunen en samen te sparren.

Opleiden en begeleiden
Om je goed voor te bereiden op jouw periode als ANIOS, organiseren we introweken samen met alle startende ANIOS'en in het ziekenhuis. Daarin krijg je uitleg over Franciscus en hoe alles bij ons werkt, je krijgt trainingen en je gaat oefenen met echte acteurs. En het mooiste van alles: je leert meteen veel mensen kennen, waardoor je korte lijntjes hebt met andere afdelingen!

Werkplezier en gezondheid
Binnen Franciscus staat jouw werkplezier en mentale gezondheid heel hoog op de agenda. Wij vinden het belangrijk dat er over deze onderwerpen een open dialoog is. Zowel medisch specialisten, de Raad van Bestuur en collega arts-assistenten houden zich hier dan ook dagelijks mee bezig. Maar er is nog meer! Want wist je dat:

De vakgroep
Onze vakgroep Neurologie bestaat uit 15 neurologen. We begeleiden 9 arts-assistenten, waaronder 1 AIOS van het Erasmus MC. Humor en plezier op de werkvloer vinden we belangrijk. De sfeer is goed, het team is hecht en er is geen hiërarchie. Ook buiten werk trekken we met elkaar op: zo gaan we regelmatig borrelen met de neurologen!

Goed om te weten:

Benieuwd naar het echte werk van ANIOS Neurologie Maud en Nienke? Je leest het in dit interview!

Franciscus Gasthuis & Vlietland

4700 medewerkers

Rotterdam & Schiedam

Bekijk bedrijf
Solliciteren
Delen via

Interesses

(basis)arts

ANIOS

Talenten

Ambitie

Assertiviteit

Flexibiliteit

Meer


Wie zoeken wij


Wat bieden wij

Zet de stap naar Franciscus
Heb je vragen over de vacature ANIOS / arts-assistent Neurologie? We vertellen je graag meer! Trek de stoute klompen aan en neem contact op met dr. T. den Heijer, neuroloog-opleider, via telefoonnummer: 010-4616197 of met dr. Y.A.M. Grimbergen, neuroloog-plaatsvervangend opleider, via telefoonnummer: 010-4616196. Natuurlijk ben je altijd van harte welkom om een dag(deel) mee te lopen op de afdeling.


Wie zijn wij

Franciscus Gasthuis & Vlietland is een krachtige ziekenhuisorganisatie met 2 ziekenhuislocaties, 3 poliklinieklocaties en een polikliniek in het Oogziekenhuis. Wij staan klaar voor patiënten en families met ruim 4.700 medewerkers, ruim 300 artsen en 300 vrijwilligers.

Stagiair farmakunde of WO/HBO rechten

Den Haag/ hybride

Bekijk vacature

Psycholoog / Orthopedagoog

Papendrecht

Bekijk vacature

Oudste en keuze coassistent

Rotterdam en Schiedam

Bekijk vacature

Orthopedagoog / Psycholoog

Geertruidenberg

Bekijk vacature

Orthopedagoog / Psycholoog

Eindhoven en Helmond

Bekijk vacature