HR medewerker

Ben jij een zelfstandige en gedreven HR medewerker die graag het verschil maakt in een dynamische werkomgeving? Blauw Research is een toonaangevend full-service marktonderzoeksbureau met een Rotterdamse mentaliteit en wij zoeken een enthousiaste nieuwe collega die ons HR team komt versterken.

Beschikbaarheid: 20-28 uur


Wat ga jij doen

Als HR medewerker bij Blauw ben je verantwoordelijk voor het van A tot Z beheren van de HR- administratie. Samen met de HR manager zorg je ervoor dat de Employee Journey een inspirerend avontuur is, van on-boarding tot off-boarding en alles wat daar tussen zit.    

De dagelijkse werkzaamheden zijn heel divers, zo zorg jij dat de salarissen iedere maand tijdig en juist betaald worden, verzorg je acties rondom werving & selectie en beantwoord de HR gerelateerde vragen. De afgelopen jaren hebben we de HR processen in Afas gezet en deze worden continue verbeterd.

Blauw Research

85 medewerkers

Rotterdam

Bekijk bedrijf
Solliciteren
Delen via

Interesses

Career Management

Employer Branding

Human Resources

Recruitment

Salarisadministratie / Payrol

Talent Management

Meer

Talenten

Besluitvaardigheid

Flexibiliteit

Focus op details

Meer


Wie zoeken wij

Wij zoeken iemand die ervaring heef in het werken met Afas en als je workflows kan bouwen of aanpassen, worden wij hier helemaal gelukkig van. Daarnaast ga je makkelijk zelfstandig aan de slag, zie je waar verbeterslagen gemaakt kunnen worden en neem je initiatief om verbeteringen door te zetten.

In deze rol kun je rekenen op een dynamische werkomgeving waarbij je samenwerkt met vakkundige collega’s. Bij Blauw staat het delen van kennis en ervaring centraal en worden eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid gewaardeerd.  We starten de dag altijd even met elkaar, op kantoor of online. Zo motiveren we elkaar, houden we elkaar scherp en kunnen we het werk verdelen. Kwaliteit van onze mensen, plezier in het werk en zorg voor elkaar vinden wij erg belangrijk.  


Wat bieden wij


Wie zijn wij

Blauw is een Rotterdams bureau met een Rotterdamse mentaliteit. We zijn onverschrokken aanpakkers met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ons team van onderzoekers, specialisten en consultants bruist van de kennis en ambitie, die we graag inzetten voor onze klanten. We starten elke werkdag met het team, genieten samen van een uitgebreide, gezonde lunch en organiseren regelmatig een sportieve activiteit, borrel of feest.

Management Traineeship voor uniek leiderschap

Diemen

Bekijk vacature

Consultant Installatietechniek

Utrecht / Capelle a/d IJssel

Bekijk vacature

Werkstudent Corporate Recruitment

VOORBURG

Bekijk vacature

Trainee Recruitment

Gouda/Thuis

Bekijk vacature

Talent Sourcer

Rotterdam

Bekijk vacature