Projectmanager R&D

Als projectmanager op onze R&D afdeling ben jij verantwoordelijk voor R&D (deel)projecten en aansturing op organisatorisch en technisch vlak. Je werkt samen met een groot team van techneuten. Je coördineert de werkzaamheden naar de teamleiders en de medewerkers. Ook ben je verantwoordelijk voor het stimuleren van de uitvoering van deze project op locatie en intern. Je let hierbij op de kwaliteit, de inzet en het financiële verloop van de projecten. Ook ben jij het aanspreekpunt voor de medewerkers en ben jij verantwoordelijk voor hun inzet en ontwikkeling in de actuele projecten.


Wat ga jij doen

Kverneland Group

350 – 400 medewerkers

Nieuw-Vennep

Bekijk bedrijf
Solliciteren
Delen via

Interesses

Advanced Process Technology

Hydraulic Engineering

Industrial design

Machinebouw

Mechatronica

Ontwerpen

Product Design

Projectmanagement

Research & Development

Technisch

Meer

Talenten

Creativiteit

Energie

Initiatief

Meer


Wie zoeken wij


Wat bieden wij


Wie zijn wij

Ontdek de toekomst van de landbouw met Kverneland Group!

Kverneland Group is een toonaangevend internationaal bedrijf dat landbouwmachines en digitale diensten ontwikkelt, produceert en distribueert. Een sterke focus op innovatie stelt ons in staat om een uniek en breed productassortiment van hoge kwaliteit aan te bieden.

Kverneland Group is onderdeel van KubotaCorporation. Kubota heeft de ambitie om problemen op te lossen en te ondersteunen op het gebied van voedsel, water en milieu voor een duurzame wereld. Kubota heeft locaties in meer dan 120 landen, meer dan 50.000 mensen in dienst in Azië, Europa en Noord-Amerika, en genereert daarmee een omzet van meer dan $ 20 miljard.

Ben jij klaar om bij te dragen aan de toekomst van duurzame landbouw? Ontdek deze spannende carrièremogelijkheid bij Kverneland Group, waar innovatie en impact samenkomen.

Projectmanager R&D

Nieuw-Vennep

Bekijk vacature

Financieel medewerker

Amsterdam

Bekijk vacature

Office Manager

Amsterdam

Bekijk vacature

Coliving and Property Manager

Valencia

Bekijk vacature

B2B Online Marketing Internship

Rotterdam

Bekijk vacature