Een student farmakunde of WO/HBO rechten

Ben jij student farmakunde of rechten en op zoek naar een leuke opdracht voor minimaal 16 uur per week? Lijkt het je leuk om de criteria  voor  opleidingsapotheken te definiëren en zo te helpen waarborgen dat deze apotheken een optimale leeromgeving bieden? Dan is deze vacature iets voor jou! 

De KNMP is op zoek naar een:

Stagiaire farmakunde of WO/HBO-rechten (laatste jaar)

 Den Haag/ hybride,  minimaal 16 uur per week.


Wat ga jij doen

Je gaat de criteria voor opleidingsapotheken definiëren en zo helpen waarborgen dat deze apotheken een optimale leeromgeving bieden. Dit doe je hybride vanuit je studentenkamer/huis en ons mooie kantoor in Den Haag, goed bereikbaar met het OV. Met leuke collega's, die je graag begeleiden en regelmatig activiteiten organiseren!

KNMP | Apothekersorganisatie

190 medewerkers

Den Haag

Bekijk bedrijf
Solliciteren
Delen via

Interesses

Apotheker

Bestuursrecht

Gezondheidszorg

Talenten

Oordeelsvorming

Probleemanalyse

Schriftelijke vaardigheid

Meer


Wie zoeken wij

Een student farmakunde of WO/HBO rechten


Wat bieden wij

De opdracht 

De SRC-OF heeft de taak om te formuleren aan welke vereisten opleidingsapotheken moeten voldoen en te waarborgen dat deze apotheken een optimale leeromgeving bieden. Deze stageopdracht richt zich op het verfijnen van een toetsingskader voor opleidingsapotheken, waarbij duidelijke richtlijnen worden opgesteld om de kwaliteit van de opleiding te garanderen. Dit toetsingskader stelt vast hoe de SRC-OF beoordeelt of aan de eisen uit het Besluit Opleidingseisen Openbare Farmacie wordt voldaan.

De opdracht omvat het in kaart brengen van de huidige vereisten en het bijdragen aan de ontwikkeling van een nieuw eenduidig toetsingskader voor apotheken die opleidingsapotheken willen worden. De stagiair zal samenwerken met de SRC-OF en de visitatiecommissie om de noodzakelijke criteria en processen te identificeren en te documenteren.

 

Doelstellingen:

·         Analyseren van het Besluit Opleidingseisen Openbare Farmacie.

·         Identificeren van hiaten en onduidelijkheden in het toetsingskader

·         Ontwikkelen van concrete, meetbare criteria voor opleidingsapotheken.

·         Voorstellen van verbeteringen en aanvullingen voor het toetsingskader.

·         Opstellen van een nieuw toetsingskader opleidingsapotheken.

 

Begeleiding

De stagiair zal worden begeleid door een senior beleidsmedewerker van de afdeling Bestuurszaken en heeft regelmatig overleg met de visitatiecommissie.

 

Vergoeding

De stagiair ontvangt een vergoeding van 450 euro bruto per maand (op basis van 40 uur per week). Daarnaast ontvangt de stagiair een reiskosten- en thuiswerkvergoeding (indien van toepassing) en verstrekken we bruikleenapparatuur zoals een laptop.


Wie zijn wij

Apothekers en apotheken: daarvoor staat de Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Pharmacie (KNMP) al sinds 1842. Wij behartigen de belangen van onze meer dan 5.000 leden, zetten ons in voor de apotheken waarin zij werken, en stimuleren uitmuntende farmaceutische patiëntenzorg.

De afdeling

De afdeling Bestuurszaken (BZ) heeft een centrale rol binnen het KNMP-bureau en faciliteert het KNMP-bestuur, het Management Team van het bureau, het Centraal College specialismen farmacie, de Specialisten Registratie Commissie, en Commissie van Deskundigen. De afdeling Bestuurszaken is adviseur en gesprekspartner voor deze KNMP-organen rond (bestuurlijke) vraagstukken/beleid, vervult de rol van secretaris en draagt vanuit die rol bij aan de kwaliteit van de agendering en besluitvorming.

Corporate Recruiter

Utrecht

Bekijk vacature

Een student farmakunde of WO/HBO rechten

Den Haag/ hybride

Bekijk vacature

Chemisch farmaceutisch analist met ook administratieve taken

Den Haag/ hybride

Bekijk vacature

Informatiemanager

Den Haag/ hybride

Bekijk vacature

Beleidsmedewerker toezicht specialistenopleidingen farmacie

Den Haag/ hybride

Bekijk vacature