Wo (afstudeer) stage IT

Ben jij op zoek naar een meewerk- of afstudeerstage in de richting van IT? Wil jij ontdekken hoe je jouw kennis op het gebied van IT kunt toepassen binnen een van de grootste industriële spelers van Nederland? Dan ben je bij Tata Steel aan het juiste adres!


Wat ga jij doen

Tata Steel Ijmuiden bestaat uit 13 fabrieken op een terrein zo groot als 1500 voetbalvelden. Iedere fabriek heeft een groot aantal installaties, die zo veel mogelijk geautomatiseerd worden aangestuurd. IT is voor onze dagelijkse operatie dus van essentieel belang. Iedere fabriek heeft zijn eigen IT team, gespecialiseerd in de besturing en informatievoorziening voor die specifieke fabriek. Daarnaast is er een centrale IT afdeling die verantwoordelijk is voor alle Tata Steel Europe overstijgende IT oplossingen.

Ben je op zoek naar een stage voor de studie (Technische) Informatica, Software Engineering, Computer Science & Engineering, Embedded Systems, IT, ICT of een andere studie in deze richting? Solliciteer dan op deze vacature! Je hoeft nog niet exact te weten hoe je stage eruit ziet; wij denken graag met je mee en leveren jou een stage op maat.

Tata Steel

9000+ medewerkers

Ons hoofdkantoor in Nederland is gevestigd in IJmuiden

Bekijk bedrijf
Solliciteren
Delen via

Interesses

Automatisering/IT

Business Analyse

Customer Support

Embedded Software

Multimedia Design

Scientific Computing

Software development

Software Engineering

Meer

Talenten

Kwaliteitsgerichtheid

Leervermogen

Plannen en organiseren

Meer


Wie zoeken wij


Wat bieden wij


Wie zijn wij

De komende jaren zoekt Tata Steel stagiaires die grenzen willen verleggen. Wij gaan ons nadrukkelijker onderscheiden in de staalmarkt en willen onze klanten succesvoller laten zijn in hun markten. Wij willen zowel op functioneel en operationeel niveau excelleren, willen de beste zijn in wat we doen en doen dit altijd veilig. En dit doen wij graag samen met jou!

Onze ambitie
Een groen, schoon en circulair staalbedrijf waar iedereen trots op is, dat is onze ambitie. We willen verbeteren hoe mensen over de hele wereld werken, leven en bewegen door middel van duurzaam staal. Om dit te laten slagen hebben we talenten nodig zoals jij. Maak jij samen met ons werk van de toekomst.

 

Solliciteren of meer weten?

Spreekt een stage bij Tata Steel je aan? Solliciteer dan direct via onderstaande sollicitatiebutton. Vul het registratieformulier zo volledig mogelijk in en upload zowel je cv als je motivatie. Vergeet niet in je motivatie aan te geven vanaf wanneer je op zoek bent naar een stage. Heb je nog vragen en wil jij eerst meer informatie? Neem dan contact op met onze Campus Recruiter: Sophie Scheltinga: bel of whatsapp 06-50043042 of stuur een mail naar ophie.scheltinga@tatasteeleurope.com">sophie.scheltinga@tatasteeleurope.com.   

Informatiemanager

Den Haag/ hybride

Bekijk vacature

Functioneel applicatie beheerder

Den Haag/ hybride

Bekijk vacature

Beleidsmedewerker Farmacie & Markt

Den Haag/hybride

Bekijk vacature

IT Support Intern

Warmond

Bekijk vacature

Commercieel Systeembeheerder

Rotterdam

Bekijk vacature