Commercieel Systeembeheerder


Wat ga jij doen

Als Commercieel Systeembeheerder heb je het plezier in klant problemen op te pakken. Lukt het je niet om het probleem direct op te lossen? Dan kun je altijd schakelen met onze specialisten. Zo leer je stap-voor-stap de systemen kennen. Op die manier zorg je voor een goede ervaring voor onze klanten nadat een systeem of applicatie werkend opgeleverd is. Je ontwikkelt, controleert, onderhoudt en ondersteund het optimaal functioneren van onze ICT-systemen.

Creative Applications

Bekijk bedrijf
Solliciteren
Delen via

Interesses

Customer Support

Software development

Talenten

Creativiteit

Flexibiliteit

Inlevingsvermogen

Meer


Wie zoeken wij

Ben jij net afgestudeerd en is je de ambitie om je verder te ontwikkelen op het gebied van ICT en systeembeheer? En wil je kennis maken met ICT-brede oplossingen op het gebied van databases tot frontend? Dan is Creative Applications wellicht een interessante plek voor jou. Je hoeft bij ons nog niet een specialisme te kiezen. Je kunt kennismaken met alle facetten van ons vak.


Wat bieden wij

Wil jij je in de breedte ontwikkelen en ambieer jij een dynamische positie bij een snelgroeiende, innovatieve organisatie? Ben jij bereid het beste uit jezelf te halen om onze klanten verder te helpen? Wil je meewerken aan het onderhoud van ICT-systemen? Dan zijn wij op zoek naar jou. Solliciteer vandaag nog naar deze uitdagende positie met veel kansen en mogelijkheden!


Wie zijn wij

Creative Applications is er sinds 2011 voor ondernemers en haar klanten. We maken oplossingen op het gebied van software, websites en koppelingen.

Samen met onze mooie grote klanten, bouwen met je mee aan een ijzersterk cv en verbinden je aan ons netwerk van specialisten. Je krijgt alle ruimte om jouw kennis en passie voor het vak met anderen te delen en bepaalt je eigen planning en doelen.

Informatiemanager

Den Haag/ hybride

Bekijk vacature

Functioneel applicatie beheerder

Den Haag/ hybride

Bekijk vacature

Beleidsmedewerker Farmacie & Markt

Den Haag/hybride

Bekijk vacature

IT Support Intern

Warmond

Bekijk vacature

Commercieel Systeembeheerder

Rotterdam

Bekijk vacature