Afstudeer en/of meewerkstage Fiscaal

Naast het afstuderen ook de mogelijkheid om als werkstudent aan de slag te gaan! 

Wil je naast jouw fiscale studie relevante werkervaring opdoen? Proeven hoe het er op een accountantskantoor aan toe gaat in een stage? Dan zit je bij Lansigt in Barendrecht op de juiste plek! Tijdens je hbo-studie Finance, Tax and Advice of wo-opleiding Fiscaal Recht of Fiscale Economie is het mogelijk om bij Lansigt werkervaring op te doen tijdens een stage. Wij zijn een middelgroot, professioneel accountantskantoor met een uitgebreide fiscale adviespraktijk en veel expertise in huis. Tijdens jouw stage kun je daarom al veel zien en horen over het vak en meemaken hoe het er in de praktijk uit ziet. Mogelijkheden genoeg om je kennis en kunde nu alvast uit te breiden dus!


Wat ga jij doen

Je komt te werken binnen een ervaren fiscaal team en gaat direct inhoudelijk aan de slag. Je wordt goed begeleid en doet écht werkervaring op. Tijdens je stage ondersteun je onze fiscalisten daarom met de volgende werkzaamheden:

Solliciteren
Delen via

Interesses

Accountancy

Bedrijfsadvies

Financial Economics

Fiscaal

Tax accounting

Meer

Talenten

Focus op details (Management)

Integriteit (Motivatie)

Klantgerichtheid (Ondernemen)

Meer


Wie zoeken wij

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze hbo of wo student met een fiscale studie. Affiniteit met het vak en de drive om hierin verder te gaan, zijn een vereiste. Je hebt een nauwkeurige en kritische instelling. Daarnaast staan enthousiasme, pro activiteit en daadkracht bij ons hoog in het vaandel. Je woont bij voorkeur in de omgeving van onze vestiging in Barendrecht.


Wat bieden wij

Er is bij Lansigt ruimte voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je komt te werken in een hecht team met aandacht voor elkaar. Zo maak jij een goede start in ons vak en leer je de fijne kneepjes van ervaren collega’s. We vinden het belangrijk om je al vroeg in contact te brengen met de klant voor wie je werkt, maar gooien je uiteraard niet zomaar in het diepe. Bij Lansigt waarderen we een goede balans tussen hard werken en plezier maken. Gooi je in de pauze een dartpijltje mee?

Als Stagiair bij Lansigt in Barendrecht bieden wij jou:


Wie zijn wij

We werken met bijna 200 professionals in verschillende vakgebieden, verdeeld over drie vestigingen in de Randstad: Alphen aan den Rijn, Barendrecht en Gouda. DOE je mee?

Bij Lansigt doen we waar we in geloven. Onze DOE-waarden houden ons scherp. Of we nu intern aan een vraagstuk werken of extern bij een klant op locatie zijn. Wij zijn dichtbij, ondernemend en energiek. Alles wat nodig is om samen ambitie aan te jagen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen begrijpt waarom we de dingen doen zoals we ze doen. En onze waarden consistent uitdraagt. Zodat iedereen weet waar we voor staan, hoe we met elkaar omgaan en wat ons verbindt. Doe je mee?

Dichtbij

Wij voelen ons nauw verbonden met onze medemens en de omgeving waarin we leven. Hier gaan we respectvol en met zorg mee om. Wij zijn betrokken bij onze klanten en willen van dichtbij meemaken wat er speelt. Door hun drijfveren en ambities te doorgronden kunnen we zij aan zij ondernemen.

Ondernemend

Wij zijn nieuwsgierig en leergierig als het gaat om nieuwe kennis en bijbehorende kansen. Wat komt er op onze klanten af, welke markttrends zijn interessant en welke strategie past daarbij? Het zijn die vragen waar we energie van krijgen.

Energiek

Wij houden van ons werk. Dat zorgt voor teamgeest en enthousiasme. We geven onszelf voor de volle 100% en stellen hoge eisen aan de kwaliteit van ons werk. We hebben lef, verantwoordelijkheidsgevoel en een kritische blik als dat nodig is. Denken combineren we altijd met doen.

Juridisch Studentadviseur Legal Desk

Utrecht (hybride)

Bekijk vacature

Afstudeer en/of meewerkstage Fiscaal

Alphen aan den Rijn

Bekijk vacature

Afstudeer en/of meewerkstage Fiscaal

Gouda

Bekijk vacature

Afstudeer en/of meewerkstage Fiscaal

Barendrecht

Bekijk vacature

Stage Onderzoek Woonwensen Doelgroepen (afstudeeropdracht/stage)

Hillegom

Bekijk vacature