Administratief medewerker inkoop

Ben jij een gedreven en leergierige administratieve professional met een passie voor inkoop? Zoek je een dynamische functie waarin je jouw administratieve vaardigheden kunt inzetten en ontwikkelen? Dan is deze functie van Administratief Medewerker Inkoop perfect voor jou!


Wat ga jij doen

Als Administratief Medewerker Inkoop ben jij de spil in ons inkoopproces. Je begint je dag met het doornemen en nauwkeurig verwerken van inkoopaanvragen. Je zorgt ervoor dat de benodigde goederen en diensten op tijd en binnen budget worden geleverd. Je houdt je bezig met:

Ook denk je mee over verbeteringen binnen de inkoopafdeling, wat bijdraagt aan een tijdige en kostenefficiënte levering van goederen en diensten. Je bent servicegericht en zoekt naar manieren om inkoopprocessen te optimaliseren en kostenbesparingen te realiseren.

Interparking

200 - 250 medewerkers

Interparking Nederland is actief in 35 steden, hoofdkantoor is in Rotterdam

Bekijk bedrijf
Solliciteren
Delen via

Interesses

Inkoop

Supply Chain

Talenten

Focus op details (Management)

Mondelinge vaardigheid (Communicatie)

Plannen en organiseren (Management)

Meer


Wie zoeken wij

Je bent nauwkeurig, servicegericht en hebt een hands-on mentaliteit. Je gaat graag (telefoon)gesprekken aan met leveranciers en blijft hierin altijd klantvriendelijk, maar kan ook duidelijk de verwachtingen uitspreken. Samen met jou collega’s ondersteun je enthousiast de organisatie op het gebied van inkoop.

 


Wat bieden wij

Wij bieden jou een aantrekkelijke functie bij een dynamisch bedrijf. Ook krijg je van ons:


Wie zijn wij

Interparking beheert en exploiteert parkeervoorzieningen. Dit doen wij door heel Europa, en dus ook in Nederland. In Nederland zorgen wij dat onze bezoekers zorgeloos kunnen parkeren. De afdeling Inkoop houdt zich bezig met het inzicht krijgen in en het professionaliseren van het gehele inkoopproces binnen de organisatie. Bij deze rol kun je denken aan de inkoop van (technische) installaties, bebording en bestickering in de parkeervoorzieningen, bedrijfskleding, bevoorrading van schoonmaakartikelen etc. Het team bestaat uit 3 andere collega’s.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil je graag deel uitmaken van een dynamische organisatie? Solliciteer dan nu via het sollicitatieformulier!

Heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Maud van der Heijden op telefoonnummer 06-82750197 of mail naar HR@interparking.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Stage bedrijfskunde

Ridderkerk

Bekijk vacature

Werkstudent Category Management

Noordwijkerhout

Bekijk vacature

Junior account manager

Ridderkerk

Bekijk vacature

Administratief medewerker inkoop

Rotterdam

Bekijk vacature

Supplier and Logistics Junior Specialist

Valencia

Bekijk vacature