Neele-Vat

Neele-Vat is een toonaangevend familiebedrijf dat al meer dan 100 jaar actief is in de logistieke sector. Met 30 verschillende vestigingen over 15 verschillende landen, bieden wij slimme en betrouwbare oplossingen op het gebied van transport, warehousing en douaneafhandeling. Met ongeveer 1300 collega’s zijn wij constant in beweging en groeien we snel. In onze dynamische werkomgeving heerst er een familiecultuur waarin de kernwaarden ondernemend, loyaliteit, resultaten, open en eerlijkheid centraal staan. We organiseren regelmatig leuke bedrijfsactiviteiten, van persoonlijke teamuitjes tot aan een groots en spectaculair kerstfeest, wat ons teamgevoel nog verder versterkt.




Transport, logistiek, supplychain en warehousing

Rotterdam (meerdere locaties), Schiphol, Amsterdam en Breda

+/- 1.300 medewerkers

Bekijk vacatures
Delen via

Activiteiten van de organisatie


Bij Neele-Vat draait alles om logistiek en daarom bieden wij een volledige logistiek dienstenpakket aan onze klanten. Dit pakket bestaat uit het regelen van transport van goederen over de weg, door de lucht en over zee, zowel binnen Europa als wereldwijd. Daarnaast bieden wij in onze 500,000 m2 aan warehouseruimte uitgebreide oplossingen voor het opslaan van een breed scala aan goederen, zoals consumentengoederen, gekoelde producten, ADR-producten en voedingsmiddelen. Met veilige opslagfaciliteiten en geavanceerde IT-systemen beheren wij de voorraden zo efficiënt mogelijk. Ook zijn wij gespecialiseerd in douaneformaliteiten en fiscale vraagstukken, waarbij wij onze klanten helpen met complexe wet- en regelgeving. Dankzij onze brede expertise en klantgerichte aanpak zijn wij  dé logistieke partner voor een breed scala aan industrieën!



 


Carrière


Werken bij Neele-Vat betekent werken in een dynamische omgeving waarin ontwikkelingen elkaar snel opvolgen en uitdagingen voor het oprapen liggen. Of je nu interesse hebt in Supply Chain Management, Transportplanning, Human Resource Management, Business Development of een andere discipline, bij Neele-Vat krijg je de kans om impact te maken en te groeien als professional. Wil jij deel uitmaken van vooral meegroeien in een enthousiast familiebedrijf? Neem dan gerust contact met ons op!


 


Locatie



Interesses

Accounting

Bedrijfskundig

Business Development

Meer

Talenten

Ambitie (Motivatie)

Commercialiteit (Ondernemen)

Energie (Motivatie)

Meer

Vacatures

Er zijn geen vacatures voor deze werkgever