Traineeship Maatschappelijk Verantwoord Inkopen

Wil jij je specialiseren in Maatschappelijk Verantwoord Inkopen en consultancy? Ga jij 100% voor jouw ontwikkeling door trainingen te volgen en certificaten te halen? Maak jij het verschil bij onze opdrachtgevers binnen de overheid? Start direct met een vast contract én een leaseauto in ons Traineeship Maatschappelijk Verantwoord Inkopen (MVI)! 


Wat ga jij doen

In één jaar tijd ga je verschillende opdrachten vervullen als Junior Inkoper en word je opgeleid tot Consultant! Wij geloven in ‘learning by doing’. Dat betekent dat je direct aan de slag gaat voor een van onze klanten en daarnaast een opleidingstraject volgt. Je kunt kiezen uit ruim 100 opleidingen en trainingen. Denk aan een training Inkoopproces, Oracle P2P-proces, ESG verantwoord inkopen, gesprekstechnieken en zelfs een meerdaagse cursus om in de toekomst jouw Nevi certificaat te behalen! Zo haal jij het maximale uit jouw carrière. 

Niet alleen jij, maar ook de overheid is bezig met duurzaamheid en verantwoorde keuzes maken. Dat betekent dat zij volle bak bezig zijn met het toepassen van ESG-beleidstukken en verplichtingen op hun inkoopproces om zo maatschappelijk verantwoord te kunnen inkopen. Door mee te gaan werken op deze inkoopprocessen maak je dus écht het verschil! 

Maar hoe dan, horen wij je denken. Je start met een onboarding waarbij je alles gaat leren over het systeem Oracle, het inkoopproces bij de overheid en het bedrijfsleven. Denk aan het opvoeren, toetsen en bewerken van bestelaanvragen, omzetten naar inkooporders en contact leggen met de leveranciers. Hierdoor krijg je steeds meer kennis van complexe inkoopprocedures en kan jij jouw consultancy skills toepassen om adviezen te geven en verbeteringen door te voeren! 

De volgende stap? Jouw Nevi opleiding en certificaat behalen natuurlijk! Verder is het aan jou om te bepalen in welke richting jij wilt doorgroeien. Ga jij voor een specialisatie op het snijvlak van Inkoop en Finance? Denk aan rollen zoals Strategisch Inkoper, Aanbesteding Specialist of Contractmanager. Of ga jij verder als pionier binnen Maatschappelijk Verantwoord Inkopen? Ontwikkel je dan verder in rollen als ESG Consultant, Keten Specialist en Social Return projecten. Dat is het mooie van het werken als consultant bij Profource, je kunt altijd doorgroeien!

Profource

265 medewerkers

Rotterdam, Randstad

Bekijk bedrijf
Solliciteren
Delen via

Interesses

Arbeid- & organisatie

Bedrijfsadvies

Bedrijfskundig

Business Consultancy

Consultancy

Corporate Finance

Duurzaamheid

ESG (Environmental, Social & Governance)

Meer

Talenten

Energie

Focus op details

Initiatief

Meer


Wie zoeken wij

Jij bent ambitieus. Jij wil graag nieuwe dingen leren en zoekt altijd naar verbetering. Nauwkeurig werken is ontzettend belangrijk, een komma op de verkeerde plek kan namelijk een groot verschil maken. Problemen? Die zijn er om op te lossen. En weet jij hoe je dat het beste kunt aanpakken? Dan deel jij jouw inzichten graag met je collega’s. Daarnaast hebben we de volgende wishlist: 


Wat bieden wij

Een open en informele cultuur, waar hard werken, plezier, borrels, sportactiviteiten én de jaarlijkse skitrip centraal staan. Jouw teammanager en begeleider dragen bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling. We bieden je ook nog de volgende voorwaarden: 


Wie zijn wij

Profource is een Consultancy organisatie op het snijvlak van Finance & IT. Hier ga jij direct aan de slag als Consultant bij een opdrachtgever. Wij geloven er namelijk in dat je het meeste leert door het gewoon te gaan doen. Wij zorgen voor toffe opdrachtgevers, eindeloos opleidingsbudget en een voor jou op maat gemaakt programma zodat jij alleen maar het beste uit jezelf hoeft te halen. 

Financieel Analist

Den Haag

Bekijk vacature

Innovatiemanager Vastgoed

Hillegom

Bekijk vacature

Corporate Recruiter

Utrecht

Bekijk vacature

Informatiemanager

Den Haag/ hybride

Bekijk vacature

Beleidsmedewerker toezicht specialistenopleidingen farmacie

Den Haag/ hybride

Bekijk vacature