Traineeship Banken

Waarom kiezen voor ons traineeship?


Wat ga jij doen

Vaak denk je er niet bij na, maar elke dag heb je te maken met banken. Niet de banken waar je lekker op neerploft na een lange dag, maar grote namen zoals Rabobank en ABN AMRO. Of het nu gaat om je huur of hypotheek, het biertje dat je afrekent in de kroeg, of dat pakketje dat je net hebt besteld, de bank zit er altijd tussen.

Over dit traineeship
In dit traineeship leer je hoe het er bij een bank echt aan toegaat. En geloof ons, dat is heel divers! Of je je nu wilt specialiseren als CDD/KYC-analist om witwaspraktijken en terrorismefinanciering aan te pakken, of als Financieel Adviseur mensen wilt helpen met hun financiële toekomst, dit traineeship bereidt je voor op een veelzijdige bancaire carrière!

Zo word je voorbereid
Tijdens dit traineeship krijg je uitgebreide training via masterclasses, workshops en cursussen. Samen kijken we naar jouw ambities en kies jij, met hulp van een persoonlijke coach, de route die jij wilt volgen. Je gaat direct aan de slag bij bekende banken in Nederland, zodat je flink wat ervaring opdoet voor je cv.

Voorbeelden van opdrachten
Tijdens dit traineeship kun je werken aan uiteenlopende opdrachten, zoals:

Welten

750 à 1.000 medewerkers

Hoofdkantoor Den Bosch en Utrecht, opdrachtgevers landelijk met een focus op Randstad

Bekijk bedrijf
Solliciteren
Delen via

Interesses

Alternative Investments

Bedrijfsadvies

Corporate banking

Corporate Finance

Finance & Investment

Financiele Dienstverlening

FinTech

Governance, Risk & Compliance

Hypotheken

Investment Analyse

Investment Banking

Vastgoedfinanciering

Meer

Talenten

Ambitie

Energie

Klantgerichtheid

Meer


Zo zijn we een match

 


Wij bieden

 


Wie zijn wij

Zin in een financiële carrière waar jouw groei centraal staat? Ons traineeship is een springplank naar een wereld vol kansen bij topbedrijven als Rabobank, ABN AMRO en ING. We matchen je ambitie met vakinhoudelijke diepgang, omringd door een community van gedreven professionals.

Ontdek en ontwikkel in een omgeving waar coaching, persoonlijke ontwikkeling en praktijkervaring hand in hand gaan. Onze flexibele aanpak betekent dat je op maat gemaakte paden bewandelt en tegelijk stevig in je schoenen staat voor je toekomst in finance. Sluit je aan en groei mee!

Financieel Analist

Den Haag

Bekijk vacature

Innovatiemanager Vastgoed

Hillegom

Bekijk vacature

Beleidsmedewerker Farmacie & Markt

Den Haag/hybride

Bekijk vacature

Management Traineeship voor uniek leiderschap

Diemen

Bekijk vacature

Finance Intern

Warmond

Bekijk vacature