Technisch Trainee AV

Als Technisch Trainee bij Axians begin je aan een spannende reis om een toekomstig talent te worden op het gebied van audiovisuele diensten. Je werkt nauw samen met ervaren teams, krijgt mentorschap en doet praktijkervaring op.


Wat ga jij doen

Je bent onderdeel van het AV as a Serviceteam en bent vanuit die rol direct betrokken bij de het implementeren en managen van audiovisuele oplossing op basis van verschillende technology platforms.
Daarnaast beheer je samen met het team de bestaande omgevingen en helpt actief mee aan het verder ontwikkelen hiervan door het toevoegen van nieuwe klantoplossingen en het ontwikkelen van backend applicaties.

Naast dat je intern een netwerk opbouwt sta je direct in contact met klanten en bezoek je als onderdeel van proactief beheer periodiek klanten op locatie.

Axians

1.500 medewerkers

Capelle aan den IJssel, Delft, Alphen aan den Rijn, Laren, Nieuwegein, Zaltbommel, Eindhoven, Alkmaar, Hoorn & Groningen

Bekijk bedrijf
Solliciteren
Delen via

Interesses

Automatisering/IT

Information Security Management

Network & Systems Engineering

Talenten

Assertiviteit

Discipline

Flexibiliteit

Meer


Wie zoeken wij

Je bent leergierig, daadkrachtig, ondernemend en je wil graag samenwerken in een team. Je bent een gedreven persoonlijkheid en een doorzetter, ook als het even tegenzit. Je bent starter op de arbeidsmarkt met maximaal 2 jaar werkervaring.


Wat bieden wij


Wie zijn wij

Wij richten ons onder andere op de zakelijk markt van de ICT infrastructuur met portofolio op de gebied datacenters, collaboration, connectivity, werkplekken en security.  Binnen de Business Unit zijn we gesegmenteerd naar markt in slagvaardige en ondernemende teams om op deze wijze optimaal onze klanten te bedienen.  Wij richten ons op actuele thema’s zoals Automation & Orchestration, Hybrid Cloud  en Internet of Things, met klanten in de Enterprisemarkt. Dit doen we met 90 gedreven collega’s en zijn gevestigd in Capelle aan den IJssel. 

Informatiemanager

Den Haag/ hybride

Bekijk vacature

Functioneel applicatie beheerder

Den Haag/ hybride

Bekijk vacature

Beleidsmedewerker Farmacie & Markt

Den Haag/hybride

Bekijk vacature

IT Support Intern

Warmond

Bekijk vacature

Commercieel Systeembeheerder

Rotterdam

Bekijk vacature