Stage Procesoptimalisatie

Een stage waar een échte verantwoordelijkheid aan hangt; dat kun je verwachten bij de stage Procesoptimalisatie bij KP Holland. Als ondernemend bedrijf zijn onze bedrijfsprocessen en de kwaliteit die hieruit voortkomt ontzettend belangrijk. Zonder deze processen en bijbehorende certificaten kunnen wij ons werk niet uitvoeren. Draag jij hier jouw steentje aan bij?


Wat ga jij doen

Zoals gezegd zijn de processen, procedures en protocollen binnen ons bedrijf van een grote waarde. Samen met de Financieel Directeur van KP Holland ga jij in jouw stage aan de slag om deze te optimaliseren. Je komt te werken op het Hoofdkantoor aan de Kasteelweg 10 in Naaldwijk.

Wat houdt deze optimalisatie precies in? Allereerst het beschrijven van alle processen die te maken hebben met de werkzaamheden op onze locaties. Hierbij start je bij onze Spathiphyllum en Curcuma locaties, met de nieuwste automatiseringstechnieken in de tuin. Aan de hand van deze bevindingen, ga jij de bestaande protocollen herzien en doe je vanuit jouw expertise voorstellen om deze aan te scherpen en te verbeteren. Het uiteindelijke doel? Ervoor zorgen dat alle documenten up to date zijn voor de jaarlijkse MPS audit; hier heb jij dus een heel groot aandeel in!

Solliciteren
Delen via

Interesses

Business Development

Detailhandel

Export management

Productielogistiek

Projectmanagement

Meer

Talenten

Focus op details

Initiatief

Integriteit

Meer


Wie zoeken wij


Wat bieden wij


Wie zijn wij

KP Holland staat bekend als veredelaar en kweker van Kalanchoë, Spathiphyllum en Curcuma. Een groot deel hiervan vindt plaats in de productie, maar achter de schermen, in de planning en op kantoor gebeurt ook van alles om het bedrijf draaiende te houden. Dit delen wij graag met de toekomstige generatie! 

Innovatiemanager Vastgoed

Hillegom

Bekijk vacature

Corporate Recruiter

Utrecht

Bekijk vacature

Informatiemanager

Den Haag/ hybride

Bekijk vacature

Beleidsmedewerker toezicht specialistenopleidingen farmacie

Den Haag/ hybride

Bekijk vacature

Management Traineeship voor uniek leiderschap

Diemen

Bekijk vacature