Stage / afstudeeropdracht Duurzaamheid

Ben jij gepassioneerd over duurzaamheid en wil je bijdragen aan een groenere toekomst? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair of afstudeerder die ons team van ERIKS Nederland komt versterken. De opdracht richt zich op het samenbrengen van alle duurzame initiatieven van ERIKS Nederland, waaronder het verder in kaart brengen van al deze duurzame producten en diensten en zorgen dat we voorbereid zijn op nieuwe trends en ontwikkelingen.  

Daarnaast krijg je de kans om mee te denken over hoe we duurzaamheid nog beter kunnen verankeren in onze bedrijfscultuur en hoe we meer inzicht en data kunnen genereren voor onze klanten en interne processen zoals CBAM (Carbon Border Adjustment Mechanism) en CSRD (Corporate Sustainability Reporting Directive).


Wat ga jij doen

Solliciteren
Delen via

Interesses

Innovation management

Technisch

Talenten

Ambitie

Focus op details

Innovativiteit

Meer


Wie zoeken wij


Wat bieden wij

Een uitdagende stageopdracht in een boeiende branche, waarbij samenwerking en eigen inbreng centraal staan. Een unieke inkijk in de werking van een technische groothandel met een sterke focus op verduurzaming. De kans om praktische ervaring op te doen en je kennis te verbreden op het gebied van duurzaamheid in het bedrijfsleven. Daarnaast ontvang je begeleiding en ondersteuning door ervaren professionals. Plus een dynamische werkomgeving waar ruimte is voor jouw ideeën en initiatieven.

Daarnaast is er de mogelijkheid om lid te worden van Young ERIKS, onze community voor Young Professionals. En uiteraard ontvang je een marktconforme afstudeerbijdrage of stagevergoeding.


Wie zijn wij

Als onze nieuwe collega, ben jij onderdeel van iets buitengewoons.

Maar het gaat niet alleen om het werk, we zijn een organisatie waar leren voorop staat, waar jij je kennis kunt delen en uitbreiden samen met experts uit de industrie. Werken met buitengewone mensen en ondersteuning van je managers vormen de kern in alles wat we doen. 
Samen zorgen we ervoor dat we elkaar versterken en onze expertise naar een hoger niveau tillen. De nieuwsgierigheid die je meebrengt, helpt ons om een betere toekomst te creëren; voor jou, voor ERIKS, voor onze klanten en de wereld. 

NL Make remarkable a reality Full (youtube.com)

 

Innovatiemanager Vastgoed

Hillegom

Bekijk vacature

Corporate Recruiter

Utrecht

Bekijk vacature

Informatiemanager

Den Haag/ hybride

Bekijk vacature

Beleidsmedewerker toezicht specialistenopleidingen farmacie

Den Haag/ hybride

Bekijk vacature

Management Traineeship voor uniek leiderschap

Diemen

Bekijk vacature