Sales Consultant

Ben jij een young professional die op zoek is naar een commerciële startersfunctie? Wil jij groeien in een sales carrière binnen een scale-up, waarbij jij je salaris en doorgroeipad zelf in de hand hebt? Dan zoeken wij JOU!


Wat ga jij doen

Binnen de booming tech markt ben jij als Sales Consultant verantwoordelijk voor het bouwen van een waardevol netwerk in het aan jou toegewezen specialisme voor ons label Elevation Partners. Je creëert samenwerkingen met toonaangevende bedrijven zoals BMW, ASML en Rabobank. Ook schakel je met IT-professionals uit het hoogste segment. Zo breng je aan beide kanten de behoeftes in kaart. In jouw rol ben je volledig verantwoordelijk voor het binnenhalen van wervingsopdrachten en het succesvol voorstellen en plaatsen van kandidaten bij jouw klanten.

Ontwikkel je sales skills, bouw duurzame relaties op en word een expert binnen de markt. Wij bieden jou de kans om binnen no time door te groeien tot een ware professional, en je eigen successen te garanderen.

Verder ben je verantwoordelijk voor:

Elevation Group

250 werknemers

Amsterdam, Den Bosch en Düsseldorf.

Bekijk bedrijf
Solliciteren
Delen via

Interesses

Accountmanagement

Arbeid- & organisatie

Bedrijfskundig

Business Consultancy

Business Development

Change management

Consultancy

Customer Relation Management

Economisch

Entrepreneurship

Finance & Investment

Financial Economics

Innovation management

Recruitment

Sales

Sales funnel

Meer

Talenten

Aanpassingsvermogen

Ambitie

Assertiviteit

Meer


Wie zoeken wij

Als Sales Consultant ga je voor het beste resultaat voor klanten en kandidaten. Je bent een geboren netwerker en laat geen kans aan je voorbijgaan om dit netwerk uit te breiden. Je bent zelfverzekerd in je communicatie en krijgt energie van het werken in een commerciële omgeving. Je zoekt actief naar toekomstige kansen en mogelijkheden en leert als geen ander van tegenslagen in een competitieve omgeving. Bij Elevation Group kijken we niet naar jouw achtergrond, maar naar jouw drijfveren. Ben je ambitieus, gedreven en zie je jezelf in een commerciële rol? Dan zoeken wij jou.

 

Verder breng je het volgende mee:


Wat bieden wij

Een baan waarin jouw input direct invloed heeft op je eigen succes! Je werkt samen met ambitieuze, energieke collega’s met een gemiddelde leeftijd van 28 jaar in een ondernemende bedrijfscultuur op ons kantoor in Amsterdam-Zuid of Den Bosch.

Verder bieden wij jou:


Wie zijn wij

Elevation Group is een snelgroeiende organisatie, waarbinnen we onder verschillende labels specialist zijn in IT-staffing. Als trotse winnaar van de FD Gazellen Award voor het snelstgroeiende bedrijf in de categorie groot (regio West), koppelen wij met ruim 250 collega’s dagelijks IT-specialisten aan de mooiste opdrachtgevers.

Als Sales Consultant ga je na je trainingsperiode direct aan de slag als bemiddelaar tussen bedrijven en IT-professionals. Binnen Elevation Group werk je samen met gedreven collega’s aan hetzelfde doel: het behalen van de hoogste kwaliteit op het gebied van IT-staffing. Want wij streven naar het beste, iedere dag weer een beetje beter.

Learn, level up, repeat. Let’s Elevate Together.

Financieel Analist

Den Haag

Bekijk vacature

Innovatiemanager Vastgoed

Hillegom

Bekijk vacature

Corporate Recruiter

Utrecht

Bekijk vacature

Informatiemanager

Den Haag/ hybride

Bekijk vacature

Beleidsmedewerker toezicht specialistenopleidingen farmacie

Den Haag/ hybride

Bekijk vacature