Medewerker Verzekeren

Als Medewerker Verzekeren word je door Welten gedetacheerd. Dit betekent dat ook zonder opdracht jouw salaris gewoon wordt doorbetaald.

Je krijgt de kans om bij grote, bekende bedrijven aan de slag te gaan, wat zorgt voor een schat aan ervaring. Deze ervaringen zijn goud waard voor je cv en helpen je om een stevige basis te leggen voor je verdere carrière.

Je begint met een gedegen inwerkperiode op kantoor, waar je alle kneepjes van het vak leert. Zo zorgen we ervoor dat je goed voorbereid aan je nieuwe uitdaging begint.


Wat ga jij doen

Je start je carrière bij Welten in het carrièrepad Verzekeren, waar je jezelf kunt ontwikkelen tot een ware professional. Met de ondersteuning van Welten en onze opdrachtgevers zet je krachtige stappen in je carrière en haal je kosteloos je benodigde WFT-diploma's.

Als Medewerker Verzekeren ligt je focus op het ondersteunen van klanten bij hun verzekeringsbehoeften. Je analyseert risico's, adviseert over passende verzekeringsproducten en helpt bij schadeafhandeling. Proactief meedenken met de klant en het bieden van maatwerkoplossingen is hierbij essentieel. Je werkt samen met een team van experts en zorgt samen voor een optimale klantbeleving.

Jouw werk in het kort:

Welten

750 à 1.000 medewerkers

Hoofdkantoor Den Bosch en Utrecht, opdrachtgevers landelijk met een focus op Randstad

Bekijk bedrijf
Solliciteren
Delen via

Interesses

Corporate banking

Corporate Finance

Financiele Dienstverlening

Hypotheken

Investment Analyse

Investment Banking

Trade Finance

Vastgoed

Vastgoedfinanciering

Meer

Talenten

Ambitie

Energie

Klantgerichtheid

Meer


Wie zoeken wij


Wat bieden wij


Wie zijn wij

Dit is Slash Forward

Ben je nieuw in de financiële sector? Laat Welten je opleiden tot een ervaren professional. Ongeacht je achtergrond of ervaring, bieden wij de middelen om relevante kennis en werkervaring op te doen voor een succesvolle start in de financiële dienstverlening. Zonder studiekosten, maar mét salaris. Wij noemen dit Slash Forward; de wil en gretigheid om vooruit te kijken en om te blijven groeien.

Slash Forward Society

Als je bij Welten in dienst komt, dan word je lid van de Slash Forward Society. Als lid van de Slash Forward Society krijg je direct contact met alle professionals bij Welten Groep. Je kunt deelnemen aan evenementen, masterclasses, maatschappelijke projecten en groepsgesprekken over diverse onderwerpen.

Financieel Analist

Den Haag

Bekijk vacature

Innovatiemanager Vastgoed

Hillegom

Bekijk vacature

Beleidsmedewerker Farmacie & Markt

Den Haag/hybride

Bekijk vacature

Management Traineeship voor uniek leiderschap

Diemen

Bekijk vacature

Finance Intern

Warmond

Bekijk vacature