Financieel Adviseur

Een Financieel Adviseur is iemand die gespecialiseerd is in het geven van advies over financiële producten en diensten. Dit kunnen onder andere leningen, hypotheken, verzekeringen, spaarrekeningen, beleggingsproducten en pensioenen zijn.

Wil jij mensen adviseren om financieel de juiste keuzes te maken en wil je doorgroeien tot een ijzersterke professional in dit vakgebied? Dan hebben wij de ideale job voor jou!


Wat ga jij doen

Een Financieel Adviseur bij een bank is iemand die je kan helpen met het regelen van je geldzaken. Als je bijvoorbeeld wilt weten hoe je het beste kunt investeren of over advies over verzekeringen, dan kan je bij een financieel adviseur terecht. Ze kunnen je ook helpen bij het aanvragen van een lening, zoals een studielening of een hypotheek als je later een huis wilt kopen.

In deze functie start je als Financieel Adviseur A. Jij houdt je hierin bezig met klantvragen op het gebied van financiële producten en diensten zodat je kennis maakt met het vak. Het uitgangspunt is het begeleiden van de klant naar de juiste oplossing op basis van hun behoefte, waarbij je ze het gevoel geeft dat ze direct geholpen worden.

Wanneer de vraag complexer is plan je een beheergesprek bij een Financieel Adviseur B in. Daarnaast bel je proactief klanten voor het maken van een afspraak voor een beheergesprek en plant deze in bij een Financieel Adviseur B.

Welten

750 à 1.000 medewerkers

Hoofdkantoor Den Bosch en Utrecht, opdrachtgevers landelijk met een focus op Randstad

Bekijk bedrijf
Solliciteren
Delen via

Interesses

Corporate banking

Corporate Finance

Financiele Dienstverlening

Hypotheken

Investment Analyse

Investment Banking

Trade Finance

Vastgoed

Vastgoedfinanciering

Meer

Talenten

Ambitie

Energie

Klantgerichtheid

Meer


Wie zoeken wij


Wat bieden wij


Wie zijn wij

Over ons

Welten Groep is een levendige en snelgroeiende organisatie die professionals binnen de financiële sector duurzaam ontwikkelt. Met een sterke focus op innovatie, klantgerichtheid en groei blijven we vooroplopen en creëren we waarde voor onze klanten en medewerkers.

Onze ambitie

Wij zorgen voor de ontwikkelde professional voor een financieel gezonde maatschappij. Gedreven door veranderingen in wetgeving en technologie zorgen wij dat onze medewerkers en klanten altijd voorop lopen en relevant zijn.

Financieel Analist

Den Haag

Bekijk vacature

Innovatiemanager Vastgoed

Hillegom

Bekijk vacature

Beleidsmedewerker Farmacie & Markt

Den Haag/hybride

Bekijk vacature

Management Traineeship voor uniek leiderschap

Diemen

Bekijk vacature

Finance Intern

Warmond

Bekijk vacature