(junior) Hypotheekacceptant

Daarom Welten

Ben je nieuw in de financiële sector? Laat Welten je opleiden tot een ervaren hypotheekspecialist. Ongeacht je achtergrond of ervaring, bieden wij de middelen om relevante kennis en werkervaring op te doen voor een succesvolle start in de financiële dienstverlening. Zonder studiekosten, maar mét salaris. Wij noemen dit Slash Forward; de wil en gretigheid om vooruit te kijken en om te blijven groeien.


Wat ga jij doen

Als junior Hypotheekacceptant speel je een belangrijke rol in de financiële mijlpalen van mensen. Als startende hypotheekbehandelaar ben je verantwoordelijk voor het beoordelen van hypotheekaanvragen en het soepel laten verlopen van het aanvraagproces. Je werkt samen met een team om maandelijks honderden aanvragen af te handelen. Ben je klaar om je carrière een nieuwe wending te geven en je kennis te verdiepen? Dan is dit jouw kans!

 Wat je gaat doen:

Welten

750 à 1.000 medewerkers

Hoofdkantoor Den Bosch en Utrecht, opdrachtgevers landelijk met een focus op Randstad

Bekijk bedrijf
Solliciteren
Delen via

Interesses

Corporate banking

Corporate Finance

Financiele Dienstverlening

Hypotheken

Investment Analyse

Investment Banking

Trade Finance

Vastgoed

Vastgoedfinanciering

Meer

Talenten

Ambitie

Energie

Klantgerichtheid

Meer


Wie zoeken wij


Wat bieden wij


Wie zijn wij

Welten staat voorop in de veelzijdige financiële wereld, met een hart voor het realiseren van woonwensen. We combineren passie met precisie en elke hypotheekaanvraag of -wijziging is een persoonlijke missie.

Bij ons vind je een werkplek waar jouw ontwikkeling centraal staat, met onbeperkte opleidingsmogelijkheden en flexibele werktijden. Je komt te werken bij topbanken die actief zijn in de hypotheekbranche, zoals ABN AMRO, Rabobank en ING. Samen met jou kijken we naar een passende opdracht, afgestemd op jouw ambitie!

Financieel Analist

Den Haag

Bekijk vacature

Innovatiemanager Vastgoed

Hillegom

Bekijk vacature

Beleidsmedewerker Farmacie & Markt

Den Haag/hybride

Bekijk vacature

Management Traineeship voor uniek leiderschap

Diemen

Bekijk vacature

Finance Intern

Warmond

Bekijk vacature