HR Adviseur

Werving en selectie, onboarding, verzuim en behoud; veel HR-thema’s zijn jou inmiddels bekend. Maar jij kijkt verder. Aan jou de taak de behoeftes op te halen en hiermee aan de slag te gaan.   


Wat ga jij doen

Ze zeggen wel eens; zonder transport staat alles stil. Maar binnen de transportbranche staan we op HR-gebied ook nooit stil. Want er is continu nieuwe regelgeving, waardoor we onze processen blijven aanscherpen. Ook BosDaalen groeit hard door. Daarom is jouw uitgebreide HR expertise plus jouw drive om te verbeteren precies wat wij zoeken!

Jij haalt op wat er gaande is in de organisatie en bent de motor die de optimalisaties op de HR afdeling in gang zet. Samen met het team van vier collega’s zorg jij dat HR op orde is en we voorbereid zijn op toekomstige ontwikkelingen. Je houdt je onder andere bezig met werving & selectie, het opstarten van een goed onboarding programma, verzuim, MTO’s opvolgen, evaluatie- en exitgesprekken en je zorgt ervoor dat de personeelsadministratie efficiënt gedaan kan worden. Waardevolle feedback zet je om in actie. Het team kenmerkt zich door het verantwoordelijkheidsgevoel en vlot handelen. Een mooie basis waarbij jouw expertise voor een flinke boost kan zorgen!

Bij BosDaalen gaat het om meer dan alleen transport. Elke dag biedt nieuwe uitdagingen en kansen. Bij ons geen traditionele en saaie aanpak, wij denken graag met je mee en investeren volop in persoonlijke ontwikkeling. Wij vinden het belangrijk dat iedereen met ons meegroeit. Daarin spelen jij en je collega’s van de HR-afdeling een belangrijke rol. Jij bent daarbij niet bang om het over een andere boeg te gooien met als resultaat; een goedlopend proces.
 

Solliciteren
Delen via

Interesses

Career Management

Employer Branding

HR Analytics

Human Resources

Process development in HR Applications

Recruitment

Talent Management

Meer

Talenten

Creativiteit

Flexibiliteit

Impact

Meer


Wie ben jij?


Wat bieden wij?


Wie zijn wij

Elke dag vervoeren we groenten, fruit, bloemen, planten en luchtvracht door Duitsland, Frankrijk en Zwitserland. Dit doen wij met 390 collega’s, 130 vrachtwagens (Volvo en Scania) en een compleet voetbalveld aan loodsen voor op- en overslag. Bij BosDaalen gaat het er professioneel aan toe, maar wat nooit verandert is de cultuur van een echt Westlands familiebedrijf. We zijn gevestigd aan de rand van het Transportcentrum Westland in Maasdijk.

Management Traineeship voor uniek leiderschap

Diemen

Bekijk vacature

Consultant Installatietechniek

Utrecht / Capelle a/d IJssel

Bekijk vacature

Werkstudent Corporate Recruitment

VOORBURG

Bekijk vacature

Trainee Recruitment

Gouda/Thuis

Bekijk vacature

Talent Sourcer

Rotterdam

Bekijk vacature