Consultant Asset Management - Bouwkunde

Over jouw rol

Als Consultant Asset Management bij Riskcontrol (zelfstandig onderdeel van de Bureau Veritas Group) voer je controles uit aan gebouwen of controleer je of het gebouw voldoet aan de wet- en regelgeving. De resultaten hiervan rapporteer je aan de klant. Je biedt tevens advies aan de klant met betrekking tot alle bouwkundige aspecten. Je doet bijvoorbeeld een bouwkundige inspectie, technical due diligence, brandveiligheidsscan of conditiemeting. Dit doe je natuurlijk niet alleen! Veelal komt het voor dat je in teamverband inspecties uitvoert. In sommige gevallen ben je zelf verantwoordelijk voor het gehele traject (van het opstellen van de prijsopgave tot aan het presenteren van het resultaat). Om je kennis op peil te houden volg je de ontwikkelingen in de markt, is er de mogelijkheid om opleidingen te volgen en deel je jouw opgedane kennis met collega’s.

Versterk ons team om samen een wereld van vertrouwen vorm te geven!


Wat ga jij doen

Bureau Veritas

82,000 employees in 140 countries
800 in the Netherlands

Rotterdam, Amersfoort, Pernis

Bekijk bedrijf
Solliciteren
Delen via

Interesses

Bouwkunde

Business Consultancy

Business Control

Civiel recht

Consultancy

Risk Management

Technisch

Vastgoed

Meer

Talenten

Besluitvaardigheid

Discipline

Flexibiliteit

Meer


Wie zoeken wij

Wat breng je mee
 


Wat bieden wij


Wie zijn wij

WAAROM WERKEN BIJ RISKCONTROL (ZELFSTANDIG ONDERDEEL VAN DE BUREAU VERITAS GROUP)
Elk jaar verwelkomen en trainen we vele toegewijde, getalenteerde en zeer bekwame ingenieurs, technici, consultants en ondersteunende medewerkers over de hele wereld. Onze inclusieve, samenwerkingsgerichte, missie gedreven omgeving zorgt ervoor dat jouw unieke talenten bijdragen aan onze missie om een betere wereld vorm te geven. Onderdeel zijn van Riskcontrol betekent dat jij impact kan maken op het vormgeven van een wereld van vertrouwen.

Wil je deel uitmaken van Bureau Veritas? Kom ons team versterken!

Toegewijd aan een Inclusieve Werkplek
Riskcontrol zet zich in voor het creëren van een inclusieve werkomgeving die zo divers is als de samenleving waarin we actief zijn. We discrimineren niet op basis van etniciteit, religie, geslacht, achtergrond, sociaaleconomische status, leeftijd, seksuele oriëntatie, burgerlijke staat, medische aandoening, handicap, politieke overtuiging, genderidentiteit of enige andere wettelijk beschermde status. Wij streven ernaar om een inclusieve cultuur te bevorderen waarin mensen zichzelf kunnen zijn, een gevoel van verbondenheid ervaren bij Bureau Veritas en gedijen, omdat "iedereen een talent kan zijn" op basis van prestaties en gedrag dat in lijn is met onze waarden.

Heb je vragen over de rol?
Neem contact op met onze Corporate Recruiter, Zerrin Garipcan via errin.garipcan@bureauveritas.com">zerrin.garipcan@bureauveritas.com / 06-539 591 89

READY TO LEAVE YOUR MARK IN A SMARTER SOCIETY?

Management Traineeship voor uniek leiderschap

Diemen

Bekijk vacature

Stagiair farmakunde of WO/HBO rechten

Den Haag/ hybride

Bekijk vacature

Finance Intern

Warmond

Bekijk vacature

(Junior) Project Controller

Vlaardingen

Bekijk vacature

Wo (afstudeer) stage Techniek / Engineering

Ijmuiden

Bekijk vacature